Indien jij de organisator bent van een event kunnen alleen diegenen de event gegevens bekijken die door jou zijn uitgenodigd of die weer door deze mensen zijn uitgenodigd, indien je tenminste deze optie hebt goedgekeurd bij instellingen.  Indien je dit niet wenst dan dien je deze instelling op “de door mij uitgenodigde vrienden kunnen op hun beurt hun vrienden weer uitnodigen”, niet aan te zetten.